Nazovite nas: +385 40 861 444
Posjetite nas na Facebooku
Media Agent d.o.o. - Marketing
Marketing
"Prodaja je marketing, ali marketing nije prodaja."

Toliko je definicija o marketingu, ali evo jedne zaista zanimljive: Marketing je aktivnost, set institucija i precesa koji stvaraju, komuniciraju, dostavljaju i razmenjuju ponude koje imaju vrijednost za potrošače, klijente, partnere i društvo u cjelini.

U praksi, marketing je sve ono što prodaje vaš proizvod ili uslugu!

Marketing je kada stvarate Vaš brend, način komunikacije sa klijentima, vizualni identitet, odnos zaposlenih unutar kompanije, ali i prema klijentima i partnerima, način na koji distribuirate vaš proizvod ili uslugu, promocija, građenje dobrih odnosa, osvajanje tržišta, sprovođenje vaše misije i ciljeva u dijelo… Marketing je kreativan ali i stvaran proces te način na koji se predstavljate klijentima, partnerima i široj javnosti, ali isto tako i način na koji oni vide i vole vaš proizvod ili ulugu i vašu kompaniju-preduzeće!

Marketing će vam pomoći da privučete kupce, partnere, potrošače dobrim proizvodom/uslugom i stvaranjem dobrih veza i komunikacije. Takođe, pomoći će vam da zadržite mušterije i partnere proizvodom/uslugom koji ne samo da ispunjava njihove zahtjeve već ispunjava njihova očekivanja.
 

I zato je marketing - "dobra promidžba" i  neizbježan ako želite da se za Vas čuje.
 

Vrlo važno je obratiti pozornost na internet marketing, što možemo konkretno govoriti o web stranici.

Pošto, u današnje vrijeme skoro svatko ima inernet kod kuće, Vaša web stranica je prva, do koje kupac može na jednostavan naćin doći do željenih informacija i do Vas.
Zato je bitno ulaganje u internet marketing, kao i web shop, gdje omogučujete klijentu izravan pristup i prodaju Vaših proizvoda.

Obratite pozornost na marketing, kao oglašavnje i promidžbu.

 

NAŠA MISIJA:
Mi realiziramo Vašu viziju iz misli u djela.